Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani, sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo da smo isplanirali još jedno u nizu zajedničkih druženja u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji, a to je posjet-razgledavanje Plitvičkih jezera i drugih zanimljivosti, koje će se održati dana 22. travnja 2023. godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predstavnici IPA Istre odlučili su i ove godine istrčati utrke na 23. Splitskom maratonu i ponoviti prošlogodišnje lijepo iskustvo.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na početku godine, 12-14. siječnja 2023. godine u mjestu Rabbat u Maroccu održano je ISSF World Cup Shotgun (disciplina trap) na kojem su članovi IPA Istre Giovanni Cernogoraz i trener Valter Cernogoraz uz braću Josipa i Antona Glasnovića osvojili zlatnu medalju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U prvim danima nove godine, zamjenik tajnika regionalnog kluba IPA ISTRA Emil Spada i predsjednik regionalnog kluba IPA BANJA LUKA Srđan Tubić sastali su se u Gradišci (BiH) kako bi se upoznali, izmijenili kratka iskustva . Naime, naš član je ujedno i tajnik  i suosnivač humanitarne udruge „Naš San Njihov Osmijeh“, te je odnio donacije obitelji o kojoj udruga brine. Pri povratku u Pulu odlučio je iskoristiti priliku za sastanak koji je protekao u ugodnom tonu, te su se nakon izmjena poklona / suvenira oba kluba pozdravili i zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu uz naravno „SERVO PER AMIKECO“.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovane članice i članovi, dragi IPA prijatelji, kako nam se bliži kraj još jedne neizvjesne godine, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, sa olakšanjem mogu  reći da se epidemiološka situacija ipak popravila i mnoge aktivnosti je lakše provesti nego prethodne godine.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se