Napisao/la  2018-04-09

IPA ISTRA RUNNING TEAM - 100 MILJA ISTRE

(1 Glasaj)

Tijekom vikenda od 06.-08.04. 2018. godine gotovo 2.000 tisuće trail trkača iz 52 zemlje svijeta pohodilo je Istru, gdje su sudjelovali u 6. izdanju „100 milja Istre“

jednoj od najjačih utrka iz svjetske elitne skupine Ultra Trail World Tura, a koja se trči u prirodi po označenim stazama od istočnog dijela Istre - grada Labina, preko svoje najviše planine Učke ove godine pod snijegom, kroz mnoge srednjovjekovne gradiće istarske unutrašnjosti i završava na zapadnom dijelu poluotoka u gradu Umag-Umago.
Članovi IPA ISTRA Running team-a dali su svoj značajni doprinos ovoj svjetskoj manifestaciji sporta, na način da je 5 naših članova sudjelovalo sukladno svojim mogućnostima na utrkama od 170 i 41 km.
Tako su naši ulatramaratonci Nataša Rogić Jukopila i Bernard Perković uspješno savladali najtežu utrku od 170 km (RED) udruživši snage, volju i upornost te najtežu dionicu završili zajedno za 32 sata i 56 minuta.
Naša Suzana Sokač je uspješno istrčala utrku od 41 km (YELOW) za 6 sati i 5 minuta, dok su Dražen Tomić  i Emir Jakupović istu dionicu zajedno završili za 5 sati i 26 minuta.
Čestitke svima trkačima na istrčanim donicama i promociji naše udruge, te uspješan i brz oporavak za druge predstojeće utrke.       
 

Pročitano 1402 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Više u ovoj kategoriji: « SRETAN USKRS IZLET U VERONU »

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se