Ispiši ovu stranicu
Napisao/la  2018-05-06

6. IPA TURNIR U PRECIZNOM STRELJAŠTVU

(2 glasova)

Naš Regionalni klub, na poziv IPA Splitsko-dalmatinske sudjelovao je na turniru u preciznom streljaštvu 05.svibnja 2018. god., u mjestu Stobreč.

Odlazak na pomenuto natjecanje uslijedilo je dan prije posjetom prijateljskom klubu IPA Šibenik, poradi odmora prije natjecanja i druženja sa članovima IPA Šibenik kojom prilikom se posebno zahvaljujemo predsjedniku D.Repušiću, D.Maksimoviću  te I.Pekasu, a naravno i PU Šibensko-Kninskoj na dočeku i provodenom vremenu. Novoosnovanom sportskom streljačkom sekcijom unutar kluba koju su predvodili naši vrhunski strijelci Igor Justinčić, Stjepan Lucić i Davor Blašković uz logistički dio našeg tajnika Igora Dasovića. Na pomenutu aktivnost pored našeg kluba nastupilo je 26 timova iz Hrvatske, BIH, Crne Gore, Slovačke, Češke i Njemačke. te timova iz Hrvatske iz Šibenika, Međimurja, Slavonskog Broda, Like te naravno kluba domaćina kao i streljačka sekcija Policijske akademije MUP-a RH.
Na ukupno 12 staza , nakon probnih hitaca u ovoj disciplini na kružnu metu udaljenu 10 m te nakon kvalifikacija slijedeća disciplina je bila silueta na 25 m.za ispucavanje i veliki broj timova
Naša je ekipa imala ispucavanja u četvrtoj grupi, naime dobrom pripremom i prethodnim iskustvom kao i velikim brojem ispucanog streljiva kroz svoju karijeru strijelaca, pokazali smo vrhunsko znanje te u iznimno jakoj konkurenciji, na završetku  natjecanja zauzeli odlično 4 mjesto ( od 27 ekipa) . odnosno 82 natjecatelja.
Naime, kao i do sada u ovom sportskom natjecanju u kojem su rezultati bitni ipak je prevladao slogan IPA SERVO PER AMIKECO-“Služiti kroz prijateljstvo” kako tijekom natjecanja , a naravno i po završetku, obnovljena su prethodno ostvarena prijateljstva i stvorena nova prijateljstva među članovima.
Zahvaljujemo se  RK IPA Splitsko-dalmatinskoj na odličnoj organizaciji.

 

Pročitano 1555 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6