Napisao/la  2021-09-17

ČLANOVI IPA ISTRA SUDJELOVALI NA 100 MILJA ISTRE

(0 glasova)

I ove su godine članovi trkačke sekcije Regionalnog kluba IPA Istra sudjelovali na jednoj od najpoznatijih trail utrka ''100 milja Istre''.

Utrka je to koja prolazi najljepšim, ali i najzahtjevnijim dijelovima istarskog poluotoka te okuplja brojne trkače iz Hrvatske, ali i drugih zemalja. Trkači su mogli birati između nekoliko utrka: najduže RED staze od 168km, nešto kraće BLUE staze od 128km, GREEN staze od 68km, YELLOW staze od 41 km i najkraće WHITE staze od 20 km. Na ''žutoj'' stazi od 41 km sudjelovalo je dvoje članova trkačke sekcije Regionalnog kluba IPA Istra – Suzana Sokač i Igor Ostović. Suzani je ovo bio četvrti nastup na utrci ''100 MILJA Istre''. Dva puta je bila na YELLOW stazi i jednom na GREEN stazi, a ove godine utrku je završila za 6 sati i 16 minuta. ''Priprema za utrku gotovo nije ni bilo. Išla sam, kako mi trkači znamo reći, na svježinu i zadovoljna sam ostvarenim rezultatom. Samo 11 minuta sporije od najboljeg rezultata kojeg sam do sada ostvarila'', rekla je Suzana. Njen trkači kolega Igor došao je 5 minuta prije nje te je utrku završio za 6 sati i 11 minuta. Igoru je ovo bio drugi nastup na utrci ''100 milja Istre'', a ove godine bio je svega 7 minuta sporiji, no s obzirom na vrućinu koja je ove godine pratila trkače cijelim putem, rezultat je i više nego zadovoljavajući. Čestitamo našim trkačima na ostvarenim rezultatima !

Pročitano 421 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se