Napisao/la  2021-10-03

REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

(1 Glasaj)

Dana 02.10.2021 godine u mjestu Cerovlje, prostoru ŠRD Pazinčica, održala se redovna skupština Regionalnog kluba IPA Istra na kojoj su nazočili članovi Kluba.

Prijedlog dnevnog reda kojeg je predložio predsjednik Kluba, Loris Kozlevac, jednoglasno je prihvaćen bez prijedloga dopuna. Na skupštini je iznešena verifikacija zapisnika sa prethodne skupštine kao i izvješća o radu od strane predsjednika i financijskom stanju kluba od strane blagajnika Marinka Debelić te izvješće Nadzornog odbora od strane Mladena Grozdanić kao i izvješće Suda časti od strane tajnika Igora Dasović, te su ista jednoglasno prihvaćena. Nakon toga pristupilo se raspravi povodom prijedloga novog Statuta Kluba te su pojedine stavke dodatno obrazložene od strane predsjednika Lorisa Kozlevac i zamjenika Zorana Risteski, nakon čega je Statut jednoglasno usvojen. Također je došlo do promjene u Pravilniku o radu Kluba obzirom da isti mora biti usklađen sa novoizglasanim Statutom Kluba i imenovanje novog zamjenika tajnika Emila Spada,te imenovanje nove članice UO Alice Rosić Jakupović na mjesto susreti i putovanja propisano po pravilniku o radu kluba, a sam tijek skupštine se odvijao uz epidemiološke mjere koje je propisao stožer Istarske županije.

Pročitano 834 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se