Napisao/la  2021-12-16

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA 2022

(1 Glasaj)

Dragi prijatelji, članice i članovi, po okončanju ove, još jedne u nizu, izazovne godine po mnogim aspektima naših poslovnih i privatnih života, želimo vama i vašim bližnjima zaželjeti da ostanete zdravi i sigurni i u narednoj godini, da zadržite osmijehe na licu i da vam srca budu ispunjena, prije svega srećom.

Ove godine izostala je organizacija određenih aktivnosti, kao što su nam svima dragi izleti druženja, no unatoč okolnostima koje nam nisu išle na ruku, organizirano je ribičko natjecanje Memorijal Adriano Legović, u čast kolegi koji nas je prerano napustio, redovna skupština Regionalnog kluba Istra, bili smo suorganizatori Memorijalne utrke Ivan Todorić, također našeg prerano preminulog kolege,  naša ultrašica Nataša Rogić je po drugi puta istrčala najtežu utrku na svijetu UTMB na Mont Blancu, članovi IPA Istre sudjelovali su na utrci 100 milja Istre, te su se uspjele popratiti još neke aktivnosti kroz sudjelovanje predstavnika u njima. Za organizaciju aktivnosti svakako dugujemo zahvalu Stožeru civilne zaštite Istarske županije, koji je imao sluha za naše želje i potrebe, te su se epidemiološke mjere korektno dogovarale i poštivale.
I ove godine uz lijepe želje pripremili smo i poklone za nadolazeće blagdane – kalendar za 2022. godinu, personalizirani bedž, privjesak za ključeve i držač IPA naljepnice za vozila svakom članu, koje će vam dostaviti povjerenici.
U nadi epidemiološki bolje sljedeće godine kako bi uspjeli realizirati sve planirane aktivnosti koje promiču zajedništvo i prijateljstvo, svim članicama i članovima i njihovim bližnjima želimo još jednu uspješnu godinu, na privatnom, tako i na poslovnom planu.

SERVO PER AMIKECO…   Predsjednik Loris Kozlevac

Pročitano 378 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se