Napisao/la  2022-09-25

2. MEMORIJALNA UTRKA IVAN TODORIĆ

(0 glasova)

Na području Valbandona i Štinjana danas je održana druga memorijalna utrka posvećena policijskom službeniku Ivanu Todoriću, koji je prije četiri godine tragično stradao u prometnoj nesreći.

Organizator je zaprimio 236 prijava. Riječ je o utrci koju su organizirali Policijska uprava istarska, Atletski savez Istre, Regionalni klub IPA Istra, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra i Turistička zajednica grada Pule u povodu Dana policije i četvrte godišnjice smrti policijskog službenika Todorića. Utrka je i humanitarnog karaktera, stoga će se sav prihod od utrke usmjeriti Zakladi policijske solidarnosti.
Utrka je startala i završava u bivšem policijskom kampu u Valbandonu, odakle su se trkači uz more uputiti prema štinjanskim utvrdama. Trkači su birali između dvije staze - glavne utrke od 11.300 metara ili rekreativne utrke od 2.209 metara, a natjecali su se u kategoriji građana.
1.mjesto (2209 m) Emir Jakupovic , IPA ISTRA.
2.mjesto (11300) Nataša Rogić , IPA ISTRA
3.mjesto (2209) Suzana Sokač, IPA ISTRA
4.mjesto (11300) Zlatko Todorić, IPA ISTRA
5.mjesto (2209) Alica Rosić Jakupovic , IPA ISTRA  
Čestitke našim članovima i svim sudionicima !

Pročitano 122 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se